طرز تهیه کیک بستنی
به گزارش بانوی ایران، کیک بستنی یک دسر عالی و خوشمزه است. کیک بستنی ترکیبی از دو دسر خوشمزه و پر طرفدار یعنی کیک و بستنی است و کمتر کسی پیدا می شود که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. با رعایت چند نکته ساده می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
برای تهیه این دسر از هر طعم بستنی که به آن علاقه دارید می توانید استفاده کنید و خودتان را محدود نکنید.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی
- بیسکویت شکلاتی کرم دار یک بسته
- روغن نارگیل سه تا چهار قاشق غذاخوری
- بستنی وانیلی دو بسته
- بستنی شکلاتی دو بسته
- خامه نارگیلی هم زده شده یک بسته
- سس شکلات به میزان لازم
- توت فرنگی ده تا دوازده عدد
طرز تهیه کیک بستنی
مرحله اول
بیسکویت ها را درون غذاساز بریزید و و دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید تا بیسکوییت ها کاملا خرد شود. بعد از اینکه بیسکوییت ها کاملا خرد و یک میزان شدند روغن نارگیل آب شده را به آن اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خوب با بیسکوییت ها مخلوط شود.
مرحله دوم
یک قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. یک سوم فنجان از بیسکوییت خرد شده را جدا کنید و باقی آن را درون قالب بریزید. با یک کاردک بیسکوییت ها را کاملا فشرده کنید و سطح روی آن را صاف کنید و در آخر قالب را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم
طی مدتی که قالب درون فریزر است یک بسته بستنی شکلاتی را از فریزر خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
مرحله چهارم
بعد از گذشت نیم ساعت و نرم شدن بستنی شکلاتی که از فریزر خارج کردید 5 اسکوپ از آن را بردارید و روی لایه بیسکوییت بگذارید. به این نکته توجه کنید که بستنی نباید کاملا آب شده باشد. بستنی را با چنگال روی سطح بیسکوییت پخش کنید تا صاف شود. حواستان باشد لایه بیشکوییتی تان خیلی شل نشود.
مرحله پنجم
در مرحله بعد، دوباره قالب را به فریزر منتقل کنید و به مدت نیم ساعت آن را همان جا قرار دهید. در این حین بستنی وانیلی را خارج کنید و در دمای اتاق قرار داده تا نرم شود و همانند مرحله پیش کارها را تکرار کنید.
مرحله ششم
سپس لایه سوم و چهارم را نیز به همین ترتیب روی آن قرار دهید و در آخر بیسکوییت های خرد شده به جای مانده را روی آن بریزید. کیکی بستنی تان را برای یک شب درون فریزر قرار دهید تا خوب خود را بگیرد و سفت شود. روی کیکتان را با فویل بپوشانید تا سرما آن را خراب نکند.
بعد از اینکه مطمئن شدید بستنی تان کاملا خود را گرفته و سفت شده می توانید آن را سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله