طرز تهیه فرنی نارگیلی مرحله به مرحله

به گزارش بانوی ایران، انواع فرنی جز دسر های لذیذ و آسونی هستن که تو ماه رمضون هم خیلی هوادار دارن و به خاطر سبک و در عین حال ساده بودنشون برای باز کردن روزه خیلی مناسب هستن، پس چه بهتر حالا که ماه رمضون هم هست چند مدل مختلف این دسر خوشمزه رو یاد بگیریم تا بتونیم به سفره های افطار تنوع بدیم. در این مطلب طرز تهیه فرنی نارگیلی رو براتون میذارم که امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین…

طرز تهیه فرنی نارگیلی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه فرنی نارگیلی

  • 4 پیمانه شیر
  • 4 قاشق غذاخوری آرد برنج
  • 4 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 1/2 پیمانه پودر نارگیل

مراحل تهیه فرنی نارگیلی

ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزم و بعد آرد برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و آرد و شیر سرد رو با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست بشه. شیر باید کاملا سرد باشه چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمیشه و گوله میشه. بهتره مخلوط کردن رو با یه همزن دستی انجام بدیم تا آرد اصلا گوله نشه.

بعد شعله گاز رو روشن میکنیم کمی که شیر داغ شد و مخلوط کمی قوام اومد شکر رو اضافه نموده و با حرارت ملایم مدام مخلوط رو هم میزنیم تا شکر حل شده و مایعمون هم غلیظ بشه.

وقتی فرنی خوب قوام اومد و آرد هم از خامی در اومد و به غلظت مورد نظرتون رسید گلاب رو اضافه کنین.

حالا پودر نارگیل رو هم اضافه نموده و فرنی رو خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه.

اجازه بدین تا فرنی برای دو الی سه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه و قوام بیاد.

حالا فرنی خوشمزه شما حاضره … داخل ظرف بریزین و سرد یا گرم نوش جون کنین…

به این مطلب امتیاز دهید

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 27 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 201

به "طرز تهیه فرنی نارگیلی مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنی نارگیلی مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید