طرز تهیه دسر بنافی پای

به گزارش بانوی ایران، در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر بنافی پای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر بنافی پای

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر بنافی پای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نشاسته یک و نیم قاشق غذا خوری

شیر دو پیمانه

شکر یک قاشق غذا خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

کره صد گرم

موز خرد شده

گردوی خرد شده

بیسکوییت پتی بور یک بسته

پودر نسکافه سه قاشق غذا خوری

ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید

شکر را به همراه وانیل اضافه نموده و روی حرارت قرار دهید

کره را نیز افزوده و شعله را کم نموده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید.

شعله را خاموش و نسکافه را اضافه نموده و مخلوط کنید

و اجازه دهید تا کمی سرد گردد

در ظرفی جدا گانه بیسکوییت ها را نیز بکوبید.

ظرف مورد نظرتان را انتخاب نموده و مقداری بیسکوییت خرد شده داخل آن بریزید

روی بیسکوییت ها دو قاشق از مواد دسر را ریخته و روی آن مغز گردو و موز خرد شده و شکلات تکه شده بریزید

این کار را ادامه دهید تا ظرف پر گردد.

نوش جان

منبع: ghazaa deser

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 1167

به "طرز تهیه دسر بنافی پای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر بنافی پای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید