کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات

به گزارش خبرنگاران، گروهی از دانشمندان دانشکده پزشکی آیسان آمریکا دریافته اند خوردن سه تخته شکلات در ماه منجر به کاهش 13 درصدی ریسک نارسایی قلبی می گردد. اما باید توجه گردد که خوردن بیش از اندازه شکلات می تواند خطرناک باشد چراکه خوردن روزانه شکلات ریسک نارسایی قلبی را تا 17 درصد افزایش می دهد.

کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات

محققان می گویند ترکیبات طبیعی موجود در کاکائو موسوم به فلاوونوئیدها موجب تقویت سلامت عروق خونی گردیده و به کاهش التهاب یاری می نماید.

چایاکریت کریتاناوونگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره عنوان می نماید: من معتقدم شکلات منبع رژیمی مهم فلاوونوئیدهاست که با کاهش التهاب و افزایش کلسترول خوب مرتبط است. فلاوونوئیدها می توانند موجب افزایش اکسید نیتریک شوند، گازی که در عروق خونی پخش گردیده و به جریان خون یاری می نماید.

همچنین وی عنوان می نماید مصرف متعادل شکلات برای سلامت خوب است چراکه شکلات سرشار از چربی های اشباع گردیده است.

این مطالعه شامل آنالیز 5 تحقیق با بیش از 575 هزار نفر بود. با این حال محققان بر انجام تحقیقات بیشتر برای تایید این نتیجه تاکید دارند.

در مطالعات قبلی، رابطه آشکار بین مصرف شکلات تلخ و کاهش ریسک بیماری های قلبی-عروقی به اثبات رسیده است. محققان در این مطالعه در لوکزامبورگ پی برده بودند افرادی که 100 گرم شکلات (معادل یک تخته) در روز مصرف می نمایند شاهد کاهش مقاومت انسولین و بهبود عملکرد آنزیم های کبدی بودند. حساسیت انسولین فاکتور پرخطر اثبات گردیده در مورد بیماری قلبی-عروقی است.

محققان عنوان می نمایند مواد خوراکی سرشار از فیتوشیمیایی ها از جمله شکلات تلخ به میزان متعادل می توانند خواص زیادی برای قلب داشته باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید