طرز تهیه خوراک جگر به سبک ایتالیایی (فگاتو) در 30 دقیقه

به گزارش بانوی ایران، جگر یکی از بهترین منابع تامین آهن و ویتامین A بدن است. اگر چه ایرانی ها عادت دارند جگر را به صورت کبابی میل نمایند که اتفاقا بسیار هم لذیذ است و البته زنجانی ها با جگر جغور پغور درست می نمایند، اما خوراک های خوشمزه دیگری هم می توان با جگر درست کرد. یکی از این خوراک های خوشمزه با جگر غذای ایتالیایی مشهور فگاتو است که ظاهرا ونیزی ها علاقه فراوانی به خوردن آن دارند و اصالتا هم یک خوراک ایتالیایی-ونیزی است. نام کامل این غذا هم فگاتو آلا ونیزیا است.

طرز تهیه خوراک جگر به سبک ایتالیایی (فگاتو) در 30 دقیقه

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای 3 نفر

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

جگر گوسفندی: 1 عدد

پیاز: 300 گرم

کره: 50 گرم

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه

قارچ: 100 گرم (اختیاری است)

سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

جعفری: 2 قاشق ریز ساطوری شده

طرز تهیه

برای درست کردن خوراک ساده جگر ایتالیایی ابتدا باید جگر را خوب بشورید و با نوک یک چاقوی تیز پوسته نازکی که روی بافت جگر هست را از آن جدا کنید. سپس جگر را به صورت تکه های نواری و هم اندازه خرد کنید. بهتر است ضخامت نوار های جگر حدود یک سانتی متر باشد.

پیاز ها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. راز خوشمزگی خوراک ساده جگر ایتالیایی به خاطر پیاز فراوان آن است. در یک ماهیتابه 2 الی سه قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. وقتی که روغن زیتون داغ شد، 40 گرم کره به آن اضافه کنید. کره که آب شد پیاز های خلالی و نازک خرد شده را به آن اضافه کنید. پیاز ها را باید روی شعله بسیار ملایم و به آرامی تفت دهید.

در این فاصله قارچ ها را به صورت برش های هم اندازه و نازک خرد کنید. وقتی که پیاز ها کاراملی شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و برش های نواری جگر را داخل ماهیتابه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و با جگر تفت دهید. تکه های جگر برخلاف پیاز باید روی شعله زیاد گاز تفت داده گردد تا آب نیندازد. هر دو طرف تکه های جگر را خوب تفت دهید و بعد از 3 الی چهار دقیقه از ماهیتابه خارج کنید.

در مرحله بعد قارچ های خرد شده را در ماهیتابه بریزید. قارچ ها را تفت دهید و وقتی نرم شدند پیاز و جگر های سرخ شده را با قارچ ها اضافه کنید. در این مرحله سرکه بالزامیک، جعفری های ساطوری خرد شده و در صورت تمایل نصف یک عدد لیموترش را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.

برای درست کردن این خوراک خوشمزه از جگر گوساله هم می توانید بهره ببرید. ایتالیایی های خوراک ساده جگر ایتالیایی را با پوره سیب زمینی یا پاستا میل می نمایند. اگر پوره سیب زمینی ندارید آن را با نان میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. طرز تهیه خوراک انواع جگر سفید، جگر سیاه، جگر مرغ یا اردک با سیب زمینی سرخ نموده هم مرسوم است و روش پخت هم به همین ترتیب است.

منبع: گردشبان
انتشار: 5 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 1131

به "طرز تهیه خوراک جگر به سبک ایتالیایی (فگاتو) در 30 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک جگر به سبک ایتالیایی (فگاتو) در 30 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید