سرو غذاهای سنتی در اقامتگاه های بوم گردی کردستان

به گزارش بانوی ایران، رئیس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه های بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه نمایند.

سرو غذاهای سنتی در اقامتگاه های بوم گردی کردستان

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، آوات مکاری اظهار کرد: بیشتر اقامتگاههای بوم گردی استان در روستاهای هدف گردشگری همچون پالنگان، دولاب، گلین، سلین و بلبر واقع شده است.

وی اضافه نمود: این روستاها علاوه بر تابستان در فصل های سرد سال هم پذیرای مسافران و گردشگران هستند.

رییس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه های بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه نمایند.

وی ادامه داد: یکاوه، غذایی پلویی متشکل از برنج، گوشت، پیازداغ، خرما و کشمش، هالاو، غذایی آبگوشتی اما متفاوت از آبگوشت دیگر مناطق کشور، بروش(نوعی پیش غذا)، شایان پلو، شلمین، قیمه و کَوَر(گوشت و سبزی تره)، بریان به، از جمله غذاهای محلی است که در این مراکز پخت می گردد.

مکاری اضافه نمود: بیشتر این غذاها مختص فصل زمستان است و مسافران می توانند با سفر در فصل زمستان طعم غذاهای سنتی کردستان را نیز بچشند.

وی اظهار داشت: هم اکنون حمام عبدالخالق یکی از بناهای قدیمی شهر سنندج با یاری بخش خصوصی در فضایی کاملا سنتی این غذاهای محلی را عرضه می نماید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 630

به "سرو غذاهای سنتی در اقامتگاه های بوم گردی کردستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرو غذاهای سنتی در اقامتگاه های بوم گردی کردستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید