سرو غذاهای سنتی در اقامتگاه های بوم گردی کردستان
به گزارش بانوی ایران، رئیس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه های بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه نمایند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، آوات مکاری اظهار کرد: بیشتر اقامتگاههای بوم گردی استان در روستاهای هدف گردشگری همچون پالنگان، دولاب، گلین، سلین و بلبر واقع شده است.
وی اضافه نمود: این روستاها علاوه بر تابستان در فصل های سرد سال هم پذیرای مسافران و گردشگران هستند.
رییس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه های بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه نمایند.
وی ادامه داد: یکاوه، غذایی پلویی متشکل از برنج، گوشت، پیازداغ، خرما و کشمش، هالاو، غذایی آبگوشتی اما متفاوت از آبگوشت دیگر مناطق کشور، بروش(نوعی پیش غذا)، شایان پلو، شلمین، قیمه و کَوَر(گوشت و سبزی تره)، بریان به، از جمله غذاهای محلی است که در این مراکز پخت می گردد.
مکاری اضافه نمود: بیشتر این غذاها مختص فصل زمستان است و مسافران می توانند با سفر در فصل زمستان طعم غذاهای سنتی کردستان را نیز بچشند.
وی اظهار داشت: هم اکنون حمام عبدالخالق یکی از بناهای قدیمی شهر سنندج با یاری بخش خصوصی در فضایی کاملا سنتی این غذاهای محلی را عرضه می نماید.
منبع: همشهری آنلاین