محققان پارک علم و فناوری گیلان از پسماند زباله، مصالح ساختمانی فراوری کردند
به گزارش بانوی ایران، پژوهشگران یکی از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد واحد های فناور شهرستان رودسر وابسته به پارک علم و فناوری گیلان برای اولین بار در کشور پیروز به فراوری مصالح ساختمانی از پسماند زباله شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، پژوهشگران یکی از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان رودسر وابسته به پارک علم و فناوری گیلان، برای اولین بار در کشور پیروز به فراوری مصالح ساختمانی از پسماند زباله شدند.
عادل رنجی، رئیس مرکز رشد واحد های فناور شهرستان رودسر در این خصوص گفت: یکی از شرکت های مستقر در مرکز رشد این شهرستان پیروز شد به صورت پایلوت از پسماند زباله، مصالح فراوری کند.
وی با بیان اینکه یکی از مسائل شهرستان رودسر در سال های اخیر دفن پسماند زباله بوده است، گفت: از این طریق می توان امیدوار بود مشکل پسماند زباله تا حد قابل توجهی حل گردد.
رنجی، اظهار داشت: محصولات فراوریی این شرکت در قالب جدول، بلوک، گنگ، موزاییک و ... می بااستشد که در آینده نزدیک وارد بازار مصارف ساختمانی خواهد شد.
گفتنی است، میزان پسماند زباله شهرستان رودسر روزانه حدود 20 تن است.
منبع: خبرگزاری دانشجو