طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته
به گزارش بانوی ایران، اگر از طرفداران لاته هستید و دلتان میخواهد عطر وطعم زنجبیل را نیز به ان بیفزایید، در ادامه با طرز تهیه شربت زنجبیل با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شربت زنجبیل برای لاته
- شکر 1/3 فنجان
- زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
- آب 1/3 فنجان
- دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- میخک کمی (آسیاب شده)
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیره قند نصف قاشق چایخوری
- جوز کمی (آسیاب شده)
- نمک کمی
طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته
- در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
- وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت زنجبیل
شربت زنجبیل جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
شربت زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انتشار: 28 تیر 1397
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: banoirane.ir
شناسه مطلب: 4
به "طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید