با این میوه از فشارخون و بیماری های قلبی پیشگیری کنید
به گزارش بانوی ایران، تحقیقات نشان می دهد که آلوی ژاپنی که به نام اوم شناخته می گردد، ممکن است فواید سلامتی مانند محافظت در برابر فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.
به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، تقریباً 1.3 میلیارد نفر در سراسر دنیا فشار خون بالا دارند. فشار خون بالا بعلاوه اولین عامل خطر مرگ در دنیا است. داشتن فشار خون بالا، فرد را در معرض خطر زیاد سایر انواع بیماری های قلبی قرار می دهد.
محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا پی بردند که کنسانتره آب آلو ژاپنی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون یاری کند. دانشمندان بعلاوه دریافتند که کنسانتره آب این میوه به محافظت در برابر ابتلاء به فشار خون بالا یاری می نماید.
تحقیقات نشان می دهد در فرد مبتلا به فشارخون بالا، خطر ابتلاء به سایر بیماری های قلبی عروقی از جمله سکته، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می یابد. اکنون محققان دانشگاه تمپل معتقدند که کنسانتره آب آلو ژاپنی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون یاری کند و حتی ممکن است به جلوگیری از فشار خون بالا یاری کند. این تحقیق با استفاده از مدل موش انجام شد.
آلوی ژاپنی که با نام زردآلو ژاپنی نیز شناخته می گردد در ژاپن به طور سنتی ume نامیده می گردد.
دکتر ساتورو اگوچی، استاد مرکز تحقیقات بیماری های متابولیک در دانشگاه تمپل پنسیلوانیا و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: درمان های کنونی برای عادی سازی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و مواردی مانند انفارکتوس میوکارد یا سکته حتی اگر فشار خون را عادی نمایند، کافی نیستند. بیماران مبتلا به پرفشاری خون که به درمان و مصرف داروهایشان توجه ندارند در مقایسه با افراد دارای فشار خون عادی، در معرض خطر بیشتر بیماری های قلبی عروقی هستند.
برای این مطالعه، دکتر اگوچی و تیمش از یک مدل موش برای آزمایش تئوری های خود در خصوص کنسانتره آب آلو استفاده کردند.
به موش ها تزریق آنژیوتانسین II برای ایجاد فشار خون داده شد. پس از آن، به موش ها آب حاوی این آلو یا فقط آب ساده داده شد. پس از تجزیه و تحلیل، محققان دریافتند موش هایی که آب آلو دریافت نموده بودند، به فشار خون بالا مبتلا نشدند.
علاوه بر این، این آلو به محافظت از عروق آنها در برابر اثرات منفی آنژیوتانسین II یاری کرد. به عنوان مثال، موش هایی که کنسانتره آب میوه دریافت کردند، کمترین بزرگ شدن آئورت را داشتند، در حالی که موش هایی که به آنها آب ساده داده شد، بزرگ شدن مشخصی داشتند که به عنوان هیپرتروفی آئورت شناخته می گردد.
دانشمندان بعلاوه متوجه شدند که این میوه به کاهش تعداد سلول های ایمنی یاری می نماید، که به طور معمول باعث ایجاد یک فرآیند التهابی مرتبط با فشار خون می گردد.
بعلاوه محققان مشاهده کردند که آلو ژاپنی به جلوگیری از تغییر سلولی از متابولیسم هوازی به گلیکولیز که به طور معمول در فشار خون بالا دیده می گردد، یاری کرد. این روند به محافظت از بدن در برابر استرس اکسایشی یاری می نماید که باعث التهاب، سفتی عروق و به طور بالقوه ایجاد بیماری های قلبی عروقی شدیدتر می گردد.
منبع: فرارو