قرار نبود جوجه ها را معدوم نمایند ، فراوری جوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی می گردد

به گزارش بانوی ایران، معاون امور فراوریات دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: فراوری جوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی در محیط مرغداری ها می گردد و معدوم سازی این جوجه ها یک روال طبیعی در صنعت مرغداری در تمام جهان است.

قرار نبود جوجه ها را معدوم نمایند ، فراوری جوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی می گردد

به گزارش گروه مالی خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در روز های اخیر و در فضای مجازی تصاویری از معدوم کردن جوجه های یکروزه در مرغداری ها منتشر شد. انتشار این تصاویر باعث رنجش خاطر مردم شده و این سوال را در اذهان ایجاد کرد که به چه دلیلی این جوجه ها معدوم می شوند. به همین دلیل شبکه خبر در ارتباط تلفنی با معاون امور فراوریات دام وزارت جهاد کشاورزی علت این موضوع را جویا شد.

مرتضی رضایی با بیان اینکه گوشت مرغ اصلی ترین پروتئین سبد مصرف خانواده محسوب می گردد، اضافه نمود: به دلیل مصرف بالای مرغ در جامعه، در ماه های مختلف حدود 200 الی 240 هزار تن و سالانه بیش از دو میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ در کشور فراوری می گردد.

معاون امور فراوریات دام وزارت جهاد کشاورزی در ادامه اضافه نمود: برای فراوری این حجم از فراوری گوشت مرغ احتیاج است ماهانه بین 120 الی 130 میلیون قطعه جوجه یک روزه پرورش داده گردد که پس از خاتمه 45 روز به بازار عرضه و مصرف می گردد.

رضایی با بیان اینکه شرایط کرونایی در کشور باعث تعطیلی بسیاری از اماکن عمومی از جمله دانشگاهها، سلف ها، رستوران ها و لغو تمامی مراسم های عروسی و ختم شد گفت: مصرف گوشت مرغ نیز که از اصلی ترین احتیاج گوشت مصرفی مردم بوده کاهش پیدا کرد و باعث افت شدید قیمت مرغ در بازار شد.

وی اضافه نمود: امروز بطور میانگین مرغدارن حدود سه هزار تومان کمتر از قیمت مصوب مرغ را به فروش می رسانند که این موضوع باعث ضرر و زیان سنگینی به صنعت مرغ شده است.

رضایی اضافه نمود: در ستاد تنظیم بازار مصوب شد بجای پرورش 125میلیوت قطعه جوجه یک روزه، ماهانه 115میلیون قطعه فراوری جوجه یک روزه داشته باشیم و بر همین اساس موظف شدند که فراوری جوجه را پایین بیاورند.

* قرار نبود جوجه ها را معدوم نمایند

وی گفت: صحنه هایی که از معدوم کردن جوجه ها در فضای مجازی منتشر شده است به هیچ عنوان قابل قبول نیست و قرار نبود خود جوجه ها را معدوم نمایند.

رضایی اضافه نمود: متاسفانه به دلیل افت قیمت گوشت مرغ و ماندن جوجه ها در جوجه کشی، با گذشت 24 ساعت از عمرشان به هر دلیلی به فروش نمی رود و مرغداران و پرورش دهندگان جوجه مجبور به معدوم سازی جوجه های مازاد هستند.

وی گفت: فراوریجوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی در محیط مرغداری ها می گردد و معدوم سازی این جوجه ها یک روال طبیعی در صنعت مرغداری تمام جهان است.

معاون امور فراوریات دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، نبود تقاضا برای خرید و افت قیمت مرغ، فراوری جوجه یک روزه محدود شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 988

به "قرار نبود جوجه ها را معدوم نمایند ، فراوری جوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرار نبود جوجه ها را معدوم نمایند ، فراوری جوجه های مازاد باعث انتشار آلودگی می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید