کرونا عامل افزایش مصرف پنیر در فرانسه

به گزارش بانوی ایران، در دوران قرنطینه و شیوع کرونا در فرانسه تقاضا برای پنیر موتزارلا (موزارلا) حدود 21 درصد و تقاضا برای استفاده از پنیر راکلت حدود 12 درصد افزایش یافته است.

کرونا عامل افزایش مصرف پنیر در فرانسه

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

مصرف پنیر در فرانسه در دوران کرونایی حدود 8 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، خانواده های فرانسوی در سال گذشته و پس از بسته شدن رستوران ها در دوران قرنطینه به غذاهای ساده پنیری روی آوردند و باعث افزایش مصرف این محصول لبنی شدند.

یک مشتری در حال نگاه کردن به پنیرهای یک مغازه در نزدیکی پاریس/ مصرف پنیر در میان خانوارهای فرانسوی به عنوان ماده اولیه غذاهای ساده افزایش یافته است/ عکس: رویترز

براساس آمار آژانس کشاورزی فرانس اگری مر (FranceAgriMer) و داده های شرکت کشاورزی کانتار (Kantar) میزان مصرف پنیر در فرانسه در سال 2020 حدود 8 درصد افزایش است. این میزان در سال 2019 حدود 2 درصد رشد نموده بود.

همزمان با شیوع بیماری همه گیر کرونا نحوه مصرف مواد غذایی مردم در سال گذشته تغییر کرد. در ابتدای شیوع همه گیری کرونا مصرف کنندگان آغاز به خرید مواد غذایی خام مانند پاستا و محصولات آردی اینچنینی کردند. کمی بعد خرید محصولاتی مانند کره و پنیر به عادت غذایی بسیاری از مردم دنیا تبدیل شد.

در فرانسه تقاضا برای پنیر موتزارلا (موزارلا) حدود 21 درصد و تقاضا برای پنیر راکلت حدود 12 درصد افزایش یافت و این دو محصول را به پنیرهای محبوب دوران کرونایی تبدیل کرد. پنیر راکلت ذوب شده یکی از انواع محبوب برای غذای زمستانی گوشت و سیب زمینی پخته در فرانسه محسوب می گردد.

همراه با افزایش فروش پنیرهای پخت و پز، فروشگاه های تخصصی فراوری نان و محصولات لبنی مانند Augustin Denous از رونق بیشتر محصولات خود خبر دادند. این فروشگاه ها در دوران کرونایی با رعایت پروتکل های بهداشتی به فراوری انواع پنیر، نان و مواد غذایی پرداختند.

افزایش پنیر در دوران کرونایی و قرنطینه سراسری در میان خانوارهای فرانسه افزایش یافته است- پنیر ماده ای ساده برای تهیه بسیاری غذاهای راحت در فرانسه است / عکس: رویترز

مدیر فروشگاه Augustin Denous اعلام نمود: در دوران کرونایی با فراوری مواد غذایی از افسرده شدن بیشتر مردم جلوگیری کردیم. بسیاری از مشتریان ما در دوران کرونا از یک شام ساده با نان خوب و پنیر خوش طعم لذت بردند.

براساس گزارش صنایع لبنی فرانسه، غذا خوردن در خانه تنها بخشی از از تقاضای از دست رفته در رستوران های عظیم فرانسوی را جبران می نماید. تقاضای مواد غذایی به دلیل تعطیلی رستوران ها و تعلیق گردشگری در دوران شیوع بیماری همه گیر کرونا به شدت کاهش یافته است.

فروشنده در حال برش دادن پنیر فرانسوی در فروشگاهی در نزدیکی پاریس فرانسه- در سال گذشته و همزمان با شیوع ویروس کرونا مصرف پنیر در میان خانوارهای فرانسوی افزایش یافته است/ عکس: رویترز

دوستداران پنیر رونق این محصول را فرصتی برای حفاظت از صنعت پنیرهای فرانسوی می دانند.

ورونیک ریچز لروژ رئیس اتحادیه پنیرهای بین المللی فرانسه در این باره گفت: اشتیاق زیادی نسبت به محصولات لبنی و کشاورزی فرانسه وجود دارد و باید مطمئن شویم فراوریکنندگان جوان و جدید نیز به ادامه کار در این صنایع علاقه دارند.

پنیر فرانسوی پشت ویترین یک مغازه پنیر فروشی در پاریس فرانسه/ عکس: رویترز

منبع: عصر ایران
انتشار: 17 فروردین 1400 بروزرسانی: 17 فروردین 1400 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 1580

به "کرونا عامل افزایش مصرف پنیر در فرانسه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا عامل افزایش مصرف پنیر در فرانسه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید