مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن

به گزارش بانوی ایران، بادمجان ها را از مواد دلمه پر کنید و مانند تصویر در قابلمه بچینید. دقت کنید که سس باید حداکثر تا نیمی از بادمجان ها را پوشانده باشد. بادمجان ها را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت متوسط بپزید.

مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن

برای آماده کردن سس دلمه، نیمی از پیاز تفت داده شده را که ابتدا جدا کرده بودید با مقداری روغن و باقیمانده کره در قابلمه بریزید و کمی زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید. مابقی رب گوجه فرنگی را هم به سس اضافه کنید و حسابی تفت دهید. در پایان رب انار، زعفران دم کرده و آب لیمو ترش تازه را اضافه و با حرارت خیلی کم مواد را مخلوط کنید.

سر بادمجان ها را جدا و داخل آن ها را با چاقو و قاشق، مانند تصویر خالی کنید.

سبزی دلمه خردشده، نیمی از رب انار و نیمی از رب گوجه فرنگی را به مواد داخل دلمه اضافه کنید و تفت دهید.

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلائی شد، نیمی از آن را برای سس بردارید و گوشت چرخ کرده را به مابقی آن اضافه کنید. گوشت را با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس ادویه ها، برنج نیم پز و لپه پخته شده را اضافه کنید.

بعد از اینکه مواد خوب باهم تفت خوردند، زرشک و نیمی از کره را اضافه و نمک مواد را تنظیم کنید. طعم مایه داخل دلمه را بچشید و اگر به اندازه کافی مزه دار نبود به آن کمی رب یا نمک اضافه کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن

انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 1888

به "مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید