مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن
به گزارش بانوی ایران، بادمجان ها را از مواد دلمه پر کنید و مانند تصویر در قابلمه بچینید. دقت کنید که سس باید حداکثر تا نیمی از بادمجان ها را پوشانده باشد. بادمجان ها را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت متوسط بپزید.
برای آماده کردن سس دلمه، نیمی از پیاز تفت داده شده را که ابتدا جدا کرده بودید با مقداری روغن و باقیمانده کره در قابلمه بریزید و کمی زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید. مابقی رب گوجه فرنگی را هم به سس اضافه کنید و حسابی تفت دهید. در پایان رب انار، زعفران دم کرده و آب لیمو ترش تازه را اضافه و با حرارت خیلی کم مواد را مخلوط کنید.
سر بادمجان ها را جدا و داخل آن ها را با چاقو و قاشق، مانند تصویر خالی کنید.
سبزی دلمه خردشده، نیمی از رب انار و نیمی از رب گوجه فرنگی را به مواد داخل دلمه اضافه کنید و تفت دهید.
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلائی شد، نیمی از آن را برای سس بردارید و گوشت چرخ کرده را به مابقی آن اضافه کنید. گوشت را با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس ادویه ها، برنج نیم پز و لپه پخته شده را اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد خوب باهم تفت خوردند، زرشک و نیمی از کره را اضافه و نمک مواد را تنظیم کنید. طعم مایه داخل دلمه را بچشید و اگر به اندازه کافی مزه دار نبود به آن کمی رب یا نمک اضافه کنید.
منبع مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن