اعلام محدودیت های ترافیکی آخر هفته و نیمه شعبان در جاده ها
به گزارش بانوی ایران، محدودیت های ترافیکی از فردا تا روز شنبه 20 اسفند ماه در جاده های شمال اعمال می گردد.
مرکز مدیریت راه های کشور از اعلام محدودیت های ترافیکی از فردا تا روز شنبه 20 اسفند ماه در جاده های شمال اطلاع داد.
مرکز مدیریت راه های کشور گفت:
محدودیت های ترافیکی از فردا سه شنبه 16 اسفند تا روز شنبه 20 اسفند در جاده های مازندران اعمال می شود که بر اساس آن تردد موتور سیکلت از ساعت 12 روز سه شنبه تا ساعت 6 روز شنبه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و بالعکس ممنوع است.
تردد موتور سیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.
محدودیت تردد محور کندوان
تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 12 تا 24 روزهای سه شنبه، چهارشنبه از مرزن آباد به کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 تا 24 همان روز از کرج (میدان امیرکبیر) و آزادراه تهران - شمال به مرزن آباد یکطرفه خواهد بود.
تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 12 تا 24 روزهای پنجشنبه و آدینه از کرج و ابتدای آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 تا 24 همان روز از مرزن آباد به کرج و تهران یکطرفه خواهد بود.
محدودیت تردد محور هراز
تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 14 تا 24 روزهای پنجشنبه و آدینه از رودهن به آمل ممنوع بوده و در صورت اعلام مأمورین پلیس راه درمحل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 تا 24 همان روز از آب اسک به رودهن (محدوده مشاء) یکطرفه خواهد بود.
محدودیت تردد خودروهای سنگین
تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس و تردد همه تریلرها کماکان از محور هراز ممنوع است.
تردد همه کامیون ها و کامیونت ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 24 روزهای سه شنبه و چهارشنبه و بعلاوه از ساعت 6 تا 24 روزهای پنجشنبه و آدینه از محور هراز ممنوع است.
محدودیت تردد محور فیروزکوه
تردد انواع تریلرها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 24 روزهای پنجشنبه و آدینه از مسیر جنوب به شمال محور تهران-فیروزکوه- قائم شهر و بالعکس ممنوع است.
اجرای این محدودیت ها منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود و چنانچه شرایط ترافیک عادی باشد، با هماهنگی، اجرای محدودیت ها لغو می شود.
منبع: کجارو / خبرآنلاین