طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

به گزارش بانوی ایران، اگر از طرفداران لاته هستید و دلتان میخواهد عطر وطعم زنجبیل را نیز به ان بیفزایید، در ادامه با طرز تهیه شربت زنجبیل با ما همراه باشید.

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

مواد لازم برای شربت زنجبیل برای لاته

  • شکر 1/3 فنجان
  • زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
  • آب 1/3 فنجان
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • میخک کمی (آسیاب شده)
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شیره قند نصف قاشق چایخوری
  • جوز کمی (آسیاب شده)
  • نمک کمی

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

  1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
  2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد شربت زنجبیل

شربت زنجبیل جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه

شربت زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

انتشار: 28 تیر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: banoirane.ir شناسه مطلب: 4

به "طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید